CoachSander

Als ondernemer en coach van ondernemers heb ik,  CoachSanderregelmatig geschreven en gesproken over ‘Nooit meer gratis’. Ook via twitter #nmg. En dat alles naar aanleiding van de blogpost ‘Nooit meer gratis’ in december 2010.

Voor bedrijven in diverse branches ben ik vertrouwenspersoon, sparring partner, organisatieadviseur en meer. Ik werk al vele jaren voor internationaal opererende bedrijven en mensen die succesvol zijn in de dingen die ze leuk vinden om te doen.

Als trainer en coach ben ik verbonden aan vele bedrijven; op basis van jarenlange ervaring mag ik vele ondernemers ondersteunen op gebieden als Human Resources, management structuren, organisatie management en leiderschapsstijlen. Het Rijnlands organiseren en Het Nieuwe Werken gebruik ik daarbij veelal als uitgangspunt om het beste uit de mens te halen.

Aangezien de zakelijke wereld veelvuldig aan veranderingen onderhevig is, vraagt dat veel van de persoonlijke aanpak en inzichten van de (zakelijke) mens. Daarbij kan een spiegel, door iemand die belangeloos het beste met je voor heeft, van nut zijn voor het aanscherpen van de eigen inzichten.

Meer weten over Coachsander? Kijk op zijn blog, zijn bedrijfssite en/of de ‘startpagina’ over al zijn activiteiten.

 

CoachSander werkt als trainer en coach voor onder andere de navolgende bedrijven:

opdrachtgevers CT2 - CoachSander

Geef een reactie