Coffee Talk – Nooit meer gratis

Open Coffee Eindhoven Park Plaza

Op 7 juni om 08:30 zal ik de eerste Coffee Talk geven in een reeks van Coffee Talk’s van Open Coffee Eindhoven. De honorering van mijn talk zal op een speciale manier gaan via waardebepaling achteraf door direct na de Coffee Talk via SMS voting je prijs te bepalen.

Heel spannend voor mij als spreker! Kan ik in 20 minuten een verhaal overbrengen dat boeit en concrete waarde heeft voor de luisteraars… En hoe zullen de luisteraars dat gaan waarderen. Letterlijk!

Als spreker word ik ‘gewaardeerd’ via SMS voting (uitgevoerd door CM Mobile, ook verantwoordelijk voor SMS stemmen bij The Voice of Holland).

Een citaat uit de uitnodiging:

“Met deze premium OpenCoffee willen we je nog meer bieden dan je gewend bent van een OpenCoffee.

Een van deze zaken is de CoffeeTalk. Dit is een inspirerende en prikkelende presentatie van een top spreker. Voor de allereerste CoffeeTalk zal CoachSander ons meenemen in de wereld van “Nooit meer gratis”. Een manier van denken en doen die je business, en je persoonlijke manier van werken, ten goede komt.

Ook OpenCoffee Park Plaza werkt met het principe “Nooit meer gratis”. We willen jou het beste van het beste bieden via crowdfunding.

Met crowdfunding geldt, hoe meer deelnemers, hoe lager jouw eigen bijdrage hoeft te zijn. Nodig daarom ook mede collega’s en ondernemers uit!”

Kom je ook luisteren en deze unieke manier van informatie delen samen voor het eerst beleven? Meld je dan aan voor de eerste Coffee Talk via EventBrite.

 

PS: dit bericht is eerder ook op CoachSander.nl geplaatst.

CoachSander (Engels: ‘touringcar-schuurmachine’) | off- en online business & executive coach | creatief denken | spreker | coachingstudio de Ruimte

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie